Welcome to my wonderland. FOLLOW? | DASHBOARD?



Perfectly Imperfect; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4655678811643211994\x26blogName\x3ddiary+of+me:D\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ainameyh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ainameyh.blogspot.com/\x26vt\x3d5767732479962977727', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ϟ ALL ABOUT ME

ϟ OWNER

ϟ QOUTES

ϟ ALL ABOUT HIM
TODAY MY LIFE BEGIN
Saturday, March 28, 2015 | 6:36 AM | 0 vanilla(s)


Dah lama rasanya tak update, tak bukak blog ni. Baru teringat password. So now dah masuk 2015. Too long time tinggalkan zaman zaman kegemilangan dulu. Sekarang mulakan hidup baru dengan macam macam dugaan dan halangan. Btw, im 18 this year. Hahahaha. Dah besar panjang dah rupanya. Aina sekarang still study lagi. Sebab masuk KV ann. Sedih sangat. Nyesal sangat. But, baguslah masuk KV ni sebab dapat dipl awal. Next year aina dah habis dah. In sha Allah ada rezeki sambung deg pulak. Aina course apa? Haaa, aina amik Accountancy je. Sebab apa? Sebab minat. Kalau tak minat, tak amik. Hahahahaha. 


Ramai cakap account nih susah. Sebenarnya takpun. Account ni fun lah. Even kalau kerja nanti kita yang kena kira duit orang kann hmm memang tak best part tuh. Hahahaha. Its okay lah. As long kerja tuh ikhlas dan jujur in sha Allah everything gonna be okayy.Tahun 2015 ni nak mulakan hidup yang lebih matang lagi sebab umur pun macam makin tua even baru 18. So dah boleh kahwin lah kan? Hihihihi. In Sha Allah kalau ada jodoh kahwin lah nanti~

Rasanya tahun ni banyak guna laptop kot, so boleh lah update blog lepas ni. Build a new life. Start my new journey to be a chartered Accountant. Aminn. Hopely. Dan tahun ni jugak dah standby azam nak kurussssss! 

Berat asal : 80kg
Now : 74kg
Target : 50kg

Alhamdulillah turun 6kg walaupun tak nampak sangat. Dalam masa dua bulan tanpa exercise aina dapat turun 6kg. Hahaha. Awesome. Rahsia? Aina makan D'Trim je. Banyakkan minum air masak. In Sha Allah target mencapai tahun ni walaupun tak mencapai sangat. Korang kalau ada tips yang boleh share, share lah dengan aina k? Thank you .



|
Welcome;


Assalamualaikum. Please respect my blog (◑‿◐) Behave yourself (◑‿◐)





Board;

Behave yourself please. No haters and anon. Leave your footprint here ;)


Credits;

» Templete by; Ainnad_rocks
» Header by; Nur Amrina
» Designed by; Nur Amrina
» Photos; Icons; We♥It | Tumblr
» Background; Kemetot Comel